Tato sekce bude vždy obsahovat informace o konkrétním domu až po jeho dokončení. Průběh stavby aktuálního srubu bude v sekci Aktuálně a zde se články dokumentující průběh stavby objeví až po zahájení stavby dalšího domu. 

 

Jak roste srub - 28.6.2012


Postup prací na srubu do Jirkova - pořízeno 28.6.2012 na pracovní ploše naší firmy.


Práce na srubu pokračují, v několika následujících fotografiích Vám přiblížíme některé práce, které již proběhly či právě probíhají. 

 

Jak roste srub - 28.6.2012

První snímek dnešního článku představuje přípravu na osazení elektroinstalace, resp. jeho  koncové řešení. Do stěn srubu jsou vyfrézovány otvory pro založení rozvodných krabiček pro umístění zásuvek a vypínačů. Ptáte se, kudy bude přiveden kabel? Průchody pro chráničky a kabely budou vrtány při rozebírání konstrukce před přepravou k zákazníkovi. 

Jak roste srub - 28.6.2012

Zde máte možnost sledovat zahájení práce na stropu srubu - byly uloženy křížové trámy a část trámů nesoucích záklop. Některé mají již připravená lože a některé jsou jen rozmístěny. 

Jak roste srub - 28.6.2012

A toto je kompletně připravený okenní otvor. 

Jak roste srub - 28.6.2012

Zde náš pracovník provádí zarovnání ukončení vazby srubu - během výstavby se počítá s určitým nadměrkem, aby se začištění, které vidíte na snímku provádělo na celé výšce stěny srubu. 

Jak roste srub - 28.6.2012

Poslední dnešní fotografie prezentuje detail uložení klády nesoucí budoucí strop srubu. 

 

Za pár dní nabídneme další fotografie v novém článku sekce Aktuálně.